TANDYRAI. KEPSNINĖS. KETINIAI INDAI

Sveiki atvykę į TANDYRŲ pasaulį! Tandyras – azijietiška keraminė krosnis naudojama maisto gaminimui. Trumpai tariant tai yra kepsninė, grilius, troškintuvė viename. Gaminti galima: * šašlyką, * kitus mėsos patiekalus, * žuvį (tiek gabaliukais tiek visą), * paukštienos patiekalus arba visą viščiuką, * daržoves, * samsa, * paplotėlius, * įvairius kitus patiekalus kuriuos sukurs jūsų fantazija. Patiekalai pagaminti tandyre išsiskiria įpatingu skoniu. Dažnai susiduriame su dovanos išrinkimo problema artėjant kažkieno gimtadieniui, jubiliejui arba tiesiog dovanojant dovaną naujakuriams. Kad tik nesugalvot kažko banalaus ir padovanoti kažką gražaus, naudingo, įsimenančio, kažką tokio, kas nepaliktų abejingų? Dar sunkesnė užduotis, jei dovaną norite padaryti tam kuris «turi viską». Kepsninė Tandyras taps tikras sprendimas! PADOVANOJUS TANDYRĄ , jūs padarysite neįprastą, efektyvią ir be galo «skanią» dovaną. Tandyras - keramikinė krosnis, kepsninė, grilius, naudojamas maisto gaminimui Rytų šalyse ir jau Lietuvoje. Privalumai: ilgai išlaiko šilumą; reikia mažiau malkų nei įprastai naudojat standartinėse kepsninėse, griliose ar šašlykinėse; po vieno iškūrenimo galima iškepti 3-4 užkrovimus mėsos ar kitų patiekalų ko pasekoje taupomos malkos ir laikas; kontroliuoti reikia tik kepimo laiką, nes visą kitą tai jau Tandyro darbas; dėl įpatingos kepsninės konstrukcijos mėsa neapdega nes neturi jokio kontakto su ugnimi; dėl trumpesnio temperatūros poveikio ir optimalaus terminio rėžimo bet kurioje Tandyro vietoje, maistas būna sultingas ir skanus; yra keli šimtai įvairių receptų patiekalams gaminti naudojant Tandyrus;
TANDYRAI, Kepsninės, griliai, troškintuvai

Subkategorijos

  • TANDYRAI Grandtandyr
    Tandyras - universali keramikinė krosnelė įvairiems mėsos, paukštienos, žuvies ir daržovių patiekalams ruošti. Tandyras - tarpinis tradicinės krosnelės, mangalo, kepsninės ir rūkyklos variantas.
  • Kazanai
    KAZANAS tai yra plati talpa pusiau apvaliu dugnu kurioje yra gaminami įvairūs patiekalai, Dažniausiai kazanai būna gaminami iš ketaus. Maisto ruošimo kazanuose būdas iki šių dienų yra labai paplitęs Azerbaidžane, Kazakstane ir Vidurio azijoje.
  • Ketinės keptuvės
    Ketinės keptuvės
  • Ketiniai puodai
    Ketiniai puodai
  • Kepimo priedai
    Kepimo grotelės, iešmai, kita kepimo įranga

Aktyvūs filtrai